Поръчайте днес, своята кристална плакета (статуетка) и още на същият ден ще Ви я изпратим с куриер до всяка точка на България.

                  На тази страница са показани реализирани проекти  на различни видове по форма и размери кристални плакети. Височината им е от 15 до 20см като на склад поддържаме 4 форми , които се наложиха с времето на пазара. Дебелината на всички кристални форми и техните подложки е 1см. Това ги прави достатъчни здрави, придава им тежест и създава впечатление за лукс и красота. Възможно е разработване на нов модели с различни размери и дизайн. За целта е необходимо да се поръчат минимум 20 броя, а  времето за изработка поне е 2 седмици. Стандартните форми с техните размери може да видите тук в pdf формат

                 Стандартните форми се предлагат на цена между 35 и 40лв за брой за единични бройки. Тя зависи от сложността на проекта, количеството и времето на изработка. В допълнение като опция предлагаме и кутии от кадифе и сатен в четири основни цвята – черен, син, бордо и зелен. Цената им е около 20лв за брой. За тяхната изработка е необходимо време (около 1 седмиц) защото се правят спорямо формата на кристалният плакет и необходимия цвят и не ги поддържаме на склад. Луксозната кутия придава завършен вид на изделието и го прави скъп подарък за всякакви събития и награди.